Palvelut

Palvelumme

 

Rusttet tarjoaa monipuolisia korjausrakentamisen suunnittelupalveluita.

 

Olemme erikoistuneet korjausrakentamisen arkkitehti-, lvi-, rakenne-, sähkösuunnitteluun. Meiltä saat myös viranomaisten vaatimat asbestikartoitukset yksittäisiin huoneistoihin, sekä koko kiinteistöön. Laajan yhteistyöverkoston kautta voimme myös tarjota ilmanvaihtohormien kartoitukset, vesijohtojen- ja viemäreiden kuntotutkimukset, sekä asbestinäytteiden analysoinnin. Kaikki suunnitteluratkaisut hyväksytään tilaajalla. Käytämme hyväksi nykyaikaisia ratkaisuja kuten sukittamista ja elementtejä, kun ne ovat taloudellisesti kannattavia.

Yrityksemme työntekijöillä on yli 20 vuoden kokemus suunnittelu, projektijohto ja valvontatehtävistä. Suoritamme myös kaukolämpölaitteiden uusimissuunnittelua ja patteriverkoston perussäätösuunnittelua. Suunnittelutoimeksiannot suoritamme Autocad – sekä MagiCad-ohjelmistoilla.

 

RusttetMonio - uusi, tehokas yhteistoimintamalli

 

Kehitämme jatkuvasti uusia menetelmiä, joilla korjausrakentamishankkeet voidaan toteuttaa nopealla ja kustannustehokkaalla tavalla. Kysy lisää RusttetMoniosta.

 

OTA YHTEYTTÄ

Teknobulevardi 3-5, 01530 Vantaa

Tel: 045-2225626

RUSTTET LYHYESTI

Suunnittelutoimisto Rusttet Oy on perustettu 2017. Tarjoamme kokonaisvaltaista suunnittelua taloyhtiöille. Olemme erikoistuneet korjausrakentamisen arkkitehti-, lvi-, rakenne-, sähkösuunnitteluun.

Suunnittelutoimisto Rusttet 2017.