Linjasaneeraussuunnittelu

Linjasaneerausprojektit ovat ydinosaamistamme. Meiltä hoituu vankalla osaamisella sekä pienet että suuret
taloyhtiökohteet, että eri aikakausien kiinteistöt. Erityisesti olemme keskittyneet PK-seudulle ja Uudenmaan alueelle.

Hankesuunnittelu

Rusttetilla on pitkä kokemus sadoista onnistuneista linjasaneeraushankkeista. Tämän ansiosta pystymme arvioimaan eri korjaustoimenpidevaihtoehdot ja niiden kustannukset hyvinkin tarkasti. Tunnemme eri aikakausien rakennusten erityispiirteet ja osaamme auttaa löytämään vaihtoehdoista taloyhtiötä parhaiten palvelevan ratkaisun. Hankesuunnittelussa kartoitamme kokonaisvaltaisesti kiinteistön ja sen laitteiden teknisen kunnon. Hankesuunnitteluun yhdistetään usein osakaskysely, jolla selvitämme tarkemmin huoneistojen tilannetta sekä osakkaiden näkemyksiä kiinteistön korjaus- ja kehitystarpeista.
Hankesuunnitelmamme sisältävät vaihtoehtoisten korjaustapojen esityksen ja mahdollisen suosituksen toteutustavasta. Projektijohtajamme ovat alalla tunnettuja ja arvostettuja, pitkän linjan ammattilaisia, jotka vastaavat meillä asiakasprojektiemme läpiviennistä ja toimivat suunnittelijatiimiemme tukena hankkeen alusta loppuun.

Hankesuunnittelu
Hankeselvitys

Hankeselvitys

Hankeselvitys on hankesuunnitelmaa kevyempi kokonaisuus. Se tehdään hankesuunnitelman sijasta mm. yhtiöissä, jotka ovat kooltaan pieniä, tai tilanteissa, joissa kiinteistön tekninen lähtötilanne ja tarpeet tulevan saneerauksen osalta ovat jo hyvin selvillä. Hankeselvityksen tarkoituksena on tarkastella kiinteistön nykyistä LVIS-tekniikkaa ja siihen liittyvien rakenneosien kuntoa, sekä esittää tarkastelun perusteella hankkeelle suositeltavaa sisältöä. Hankeselvityksen laajuus voi kuitenkin vaihdella lähtötilanteen mukaan.

Toteutussuunnittelu

Toimimme suunnittelutiimeissä, joissa yhteistyö on hioutunut lukuisten yhteisten hankkeiden myötä. Pääsuunnittelijamme ovat kokeneita ja vahvan näkemyksen omaavia eksperttejä, jotka ovat jo vieneet läpi lukuisia korjaussaneerausprojekteja. Tarjoamme LVI-, rakenne- ja sähkösuunnittelua. Arkkitehtisuunnittelun toteutamme yhdessä luotettujen yhteistyökumppaneidemme kanssa. Toteutussuunnittelu onnistuu meiltä kaikkien urakkamallien mukaisesti. Olemme tottuneita johtamaan toteutussuunnittelua niin KVR-mallilla kuin muillakin allianssimalleilla.

Koska viestintä on toteutussuunnittelun aikana äärimmäisen tärkeää, tarjoamme yhtiölle tarvittaessa erillisinä lisäpalveluina projektiviestinnän ja sähköisen viestintäportaalin, sekä saneeraushankkeen työryhmälle projektipankin.

Rusttetin toteutussuunnittelu tunnetaan erityisesti aikataulujen pitävyydestä ja työn laadusta. Teemme suunnittelun tiiviissä yhteistyössä taloyhtiön hallituksen kanssa, joten tilaaja pääsee vaikuttamaan päätöksentekoon prosessin aikana. Kilpailutus on kauttamme tehokasta ja taloyhtiö saa sen myötä riittävän määrän vertailukelpoisia tarjouksia. Rusttetin toteutussuunnittelussa hankkeiden lisätyöprosentit ovat pienempiä kuin alalla yleensä.

Toteutussuunnittelu
MONIO (600 x 600 px) taustaton

Monio +

Monio + on uuden ajan palvelu, joka sisältää linjasaneeraushankkeen alkuvaiheen luonnossuunnittelun sekä urakan kilpailutuksen. Tutustu Monio+ palveluumme.

Lue lisää >>