Yritys

Suunnittelutoimisto Rusttet Oy on täysin kotimainen, korjausrakentamisen suunnitteluun, projektinjohtoon ja
valvontaan erikoistunut yritys. Asiakkaitamme ovat isännöitsijät, taloyhtiöt ja urakoitsijat, erityisesti PK-seudulla.

Suunnittelutoimisto Rusttet Oy

Suunnittelutoimisto Rusttet Oy on syntynyt vuonna 2017, kun ryhmä kokeneita ja toimialalla arvostettuja rakentamisen insinöörejä perustivat oman, korjausrakentamisen suunnitteluun erikoistuneen toimiston. Ajatus lähti tarpeesta tehdä asioita paremmin ja läpinäkyvin, avoimin toimitusketjuin, sekä tarjota luotettava ja joustava kumppani erikoisosaamista vaativille arvotaloille. Historiansa aikana Rusttet on ollut suunnittelemassa, johtamassa ja valvomassa reilusti yli tuhannessa korjausrakentamisen hankkeessa. Erityisen vahvoja olemme linjasaneerauksissa, joita projektikantaamme on kertynyt jo yli sadan kohteen verran. Tänään Rusttet työllistää jo lähes 30 rakentamisen ammattilaista.

 

Tarjoamme korjausrakentamisen asiantuntijapalveluita, keskittyen hanke- ja toteutussuunnitteluun, projektinjohtoon ja valvontaan. Lisäksi meiltä saa saneeraushankkeiden tueksi erilaisia tutkimuksia ja lausuntoja. Toimimme laatu edellä, kustannustehokkaasti, sekä asiakastamme aidosti palvellen.

 

Rusttetilla kotimaisuus on tärkeä arvo tekemisessämme. Brändimme on syntynyt suomalaisen, pohjoisen luonnon, sekä toimitusjohtajamme Timo Haapean saamelaisten sukujuurien inspiroimana. Sana ”rusttet”, eli “rakennus” on pohjoissaamen kieltä. Logossamme esiintyvä puumerkki juontaa juurensa Haapean suvun muinaisiin aikoihin, jolloin allekirjoituksen asemassa, ennen kirjoitetun tekstin olemassaoloa, sopimukset kuitattiin puumerkein. Mikä tuolla puumerkillä sinetöitiin, oli siihen ehdoton luottamus. Puumerkki on edelleen käytössä sopimusasiakirjoissamme.

 

Hyvin suunniteltu on korjausrakentamisessakin jo puoliksi tehty. Sen lisäksi hoidamme monta muutakin vaihetta onnistuneen saneerausprojektin valmistumiseksi. Ota meihin yhteyttä, jos laadukas asiantuntija-apu on hankkeessasi tarpeen!

Laatu edellä

Laatu edellä

Hoidamme hommamme vankalla kokemuksella, toimialalla tunnetun ja arvostetun perustajakolmikon luotsaamana. Täysin kotimaisena yrityksenä meillä on korkeat laatutavoitteet, pätevä ja kokenut asiantuntijatiimi, sekä tasokas yhteistyökumppaniverkosto.

Kustannustehokkaasti

Kustannustehokkaasti

Työmme perustuu aina ensisijaisesti laatuun, mutta kustannustehokkaasti ja loppukäyttäjille järkevin ratkaisuin. Suunnitteluamme ohjaa mm. pitkää käyttöikää ja aikaa kestävät valinnat, asumismukavuus ja visuaalisesti kestävät toteutukset.

Aidosti palvellen

Aidosti palvellen

Olemme korjausrakentamisen kumppani, jolta saa projektille aina kasvot. Nimetyt vastuuhenkilöt huolehtivat asiakkuudesta projektin alusta loppuun saakka. Olemme tavoitettavissa, vastaamme kun on kysyttävää ja mietimme yhdessä sopivaa ratkaisua, jos on tarve muuttaa suunnitelmaa.

Kutsu meidät kylään

Tutustutaan paremmin ja jutellaan taloyhtiönne mahdollisista korjaussaneeraustarpeista.

 

Jätäthän meille yhteystietosi, niin olemme pian yhteydessä kyläilyvarauksen merkeissä.
Kyläilymme on yhtiöllenne veloitukseton.