Rakennuttaminen

Tarjoamme rakennuttamisen palveluita koko hankkeen ajalle,
tarveselvityksestä hankesuunnitteluun ja toteutussuunnittelun ohjaamiseen.

Projektinjohto

Kokeneet projektinjohtajamme varmistavat korjaussaneeraushankkeiden läpiviennin onnistuneesti, aikataulussa ja kustannustehokkaasti. Projektinjohtaja luotsaa hanketta yhdessä isännöitsijän ja taloyhtiön hallituksen kanssa vastaten mm. kilpailutuksesta ja urakkaneuvotteluista, sopimuksista, sekä projektin aikataulutuksesta- ja seurannasta.

Projektinjohto
Valvonta

Valvonta

Hankkeen edettyä toteutusvaiheeseen, huolehtivat valvojamme työmaalla, että hanke toteutuu sovitun mukaisesti. Suurimmalla osalla valvojistamme on taustallaan myös vahva urakoinnin osaaminen, joka tuo monipuolisuutta ja laajan näkemyksen valvojan tehtävään. Ammattimainen projektinjohtomme ja valvonta toimivat taloyhtiön eduksi huolehtimalla mm. sovitun kustannustason, rakentamisen laadun, aikatauluhallinnan ja rakennusmääräysten toteutumisesta. Rusttetin valvonta tunnetaan laadukkaasta ja huolellisesta työstä kohteessa, selkeästä dokumentoinnista ja tehokkaasta tiedonjakamisesta projektiryhmässä, sekä tiukasta talouskurista.

Kilpailutus

Tärkeimpiä asioita korjaussaneerausprojektin lopputuloksen kannalta on urakoitsijoiden  ja muiden projektisidosryhmien kilpailutus. Toimijoiden pätevyyttä ja luotettavuutta on hyvä painottaa edullista hintaa enemmän, sillä jälkikäteen tehtävien korjausten ja mahdollisten vikojen aiheuttamat kustannukset saattavat nostaa projektin kokonaishintaa tuntuvasti. Hyvin ja ammattitaidolla toteutettu peruskorjaus nostaa kiinteistön arvoa ja parantaa merkittävästi myös asumisviihtyvyyttä. Meillä on hyvät verkostot luotettaviin ja korkeatasoisiin korjausrakentamisen palveluntuottajiin.

Kilpailutus