LVI-suunnittelija

Haemme tiimiimme LVI-suunnittelijaa! 
 
Tarjoamme vaihtelevia työtehtäviä, matalan organisaation toimintaympäristön sekä hyvinvoinnin tueksi laajan työterveyshuollon, viikkovuoron padeliin ja käyttömahdollisuuden vapaa-ajan asuntoomme Levillä. Meillä on mahdollisuus vaikuttaa yhteiseen tekemiseen, sekä päästä kehittämään yrityksemme toimintaa kokeneen ja alalla arvostetun johdon tukemana.

Suunnittelutoimisto Rusttet on vuonna 2017 perustettu, noin 20 ammattilaista työllistävä, täysin kotimainen korjausrakentamisen suunnittelutoimisto. Palveluihimme kuuluu LVI-, arkkitehti-, rakenne- ja sähkösuunnittelun lisäksi valvonta sekä projektinjohto. Asiakkaitamme ovat isännöitsijät, taloyhtiöt ja urakoitsijat, erityisesti PK-seudulla. Olemme toimineet jo sadoissa korjausrakentamisen projekteissa. Linjasaneerauksiin kehittämämme yhteistoimintamalli RusttetMonio on todistanut tehokkuutensa useassa korjaushankkeessa. Asiakkaidemme keskuudessa meidät tunnetaan asiantuntevana ja joustavana toimijana, joka mukautuu tilaajan tarpeisiin ja etsii oikeat toteutusratkaisut, laatu edellä, mutta kustannustehokkaasti. Kaikki Rusttetlaiset ovat osa sisäistä, paremman korjausrakentamisen konseptiamme, jonka myötä jatkuvasti kehitämme yhteistä työpaikkaamme. Ammattilaiselle haluamme tarjota työpaikan, jossa kehittyä mestariksi.

LVI-suunnittelijalta toivomme:

  • kokemusta korjausrakentamisen LVI-suunnittelusta
  • kokemusta korjaushankkeiden suunnittelusta
  • vuorovaikutustaitoja ja esiintymiskykyä
  • halua kehittyä ja kehittää yrityksemme toimintaa
  • tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • MagiCAD-ohjelmiston osaamista
  • sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa

Lisäksi arvostamme kykyä toimia vauhdikkaassa toimintaympäristössä. Tehtävään sisältyy suunnittelun lisäksi LVI-valvojan työtehtäviä. Töitä teemme Vantaan Technopoliksessa sijaitsevassa toimistossamme ja etänä. Auto ja ajokortti ovat hyvä lisä, sillä tässä roolissa työtehtävät sisältävät myös kokouksia ja työmaakäyntejä.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtajamme Timo Haapea p. 045 222 5626, timo.haapea(at)rusttet.fi

Voit lähettää hakemuksesi timo.haapea(at)rusttet.fi tai olla meihin yhteydessä matalalla kynnyksellä Linkedinin kautta:

 

Rekrytointeja koskevaan tietosuojaselosteeseemme voit tutustua verkkosivullamme:
https://rusttet.fi/tietosuojaseloste/