Uusia Rusttetlaisia!

Uusia Rusttetlaisia!

Tiimimme on kevään aikana täydentynyt viidellä uudella korjausrakentamisen ammattilaisella!

Jennie Yletyinen
Jennie Yletyinen aloitti Rusttetilla huhtikuussa myynti- ja hallintokoordinaattorina. Jennien pöydällä on tarjousten käsittelyä ja siihen liittyvää hallinnointia, myynnin materiaaleja ja monipuolisesti erilaisia hallinnon tehtäviä. Jennie tuli meille Rambollilta, jossa toimi viimeiset 7 vuotta talouden projektitehtävissä, tiiminvetäjän roolissa. Rusttetissa kiinnosti kotimaisen kasvuyrityksen matala hierarkia ja aito tekemisen meininki. Rusttetille Jennie tuo mukanaan kokemusta ja näkemystä mm. tarjousprosessien kehittämiseen ja siihen liittyvien toimintatapojen yhtenäistämiseen. 

Abdifitah Ibrahim
Rakennesuunnittelija Abdifitah Ibrahim (Abdi), liittyi joukkoomme toukokuussa. Rusttetille Abdi tuli Coplalta ja on hankkinut rakennesuunnittelukokemusta jo parin vuoden ajalta. Abdi valmistui insinööriksi Metropolia-ammattikorkeakoulusta juuri hiljattain. Rusttetille Abdin houkutteli positiivinen vaikutelma työilmapiiristämme, kasvuyrityksen vauhdikas arki, sekä mahdollisuus kartuttaa osaamista monipuolisemmista ja mittakaavaltaan suuremmista suunnitteluprojekteista, kuten linjasaneerauksista.

Viljami Kallio
Sähkösuunnittelija Viljami Kallio aloitti meillä huhtikuussa. Ennen Rusttetia Viljami työskenteli lähes parin vuoden ajan Sitowisella. Viljami on valmistunut sähkö- ja automaatioinsinööriksi XAMK-ammattikorkeakoulusta viime vuonna. Rusttetissa Viljamia kiinnosti monipuolisempi ja laajempi suunnittelurooli ja osaamisen kartuttaminen mm. linjasaneerausprojektien kokonaishallinnasta. Rusttetille Viljami tuo mukanaan tuoretta näkökulmaa suunnittelutyöhön ja odottaa tulevalta työuraltaan mm. ammattiosaamisensa vahvistumista niin, että pystyy joskus hallinnoimaan isojakin korjausrakentamisen projekteja hyvin itsenäisesti.

Severi Ensiö
Niin ikään sähkösuunnittelija, Severi Ensiö, tuli Rusttetille toukokuussa Sitowiselta kollegansa Viljamin jäljissä. Sähkösuunnittelijan työuraa on Severille tähän mennessä kertynyt parin vuoden ajalta. Severi on valmistunut talotekniikan sähköinsinööriksi Metropolia ammattikorkeakoulusta viime kesänä. Rusttetissa Severiä houkutteli laajempi työnkuva ja mahdollisuus vahvistaa osaamistaan erityisesti valvonnan tehtävistä. Muutoin Severi odottaa tulevan työuran yleisesti antavan vankan ammatillisen valmiuden toimia korjausrakentamisen sähkösuunnittelijan tehtävissä.  

Milka Ahlsten
Milka Ahlsten aloitti Rusttetilla kevään aikana paluumuuttajana, oltuaan meillä opintojensa puolesta työharjoittelussa jo kahdesti aiemmin. Milka juhli hiljattain valmistumistaan suunnitteluassistentiksi Stadin Ammattioppilaitoksesta ja jatkaa nyt vakituisena suunnitteluassistenttinamme. Ennen teknisen alan opintoja Milka on toiminut pitkään erilaisissa asiakaspalvelutehtävissä. Rusttetilla Milkan työpöydällä on mm. osakasmuutossuunnitteluprojekteja, joissa korostuu asiakaspalvelu ja pienimuotoinen arkkitehtisuunnittelu. Milka arvostaa Rusttetilla pienemmän yrityksen mahdollistamaa työnkuvan monipuolisuutta ja tuttua, kivaa työporukkaa. Työuraltaan Milka odottaa oman ammattitaitonsa kehittymistä ja syvempää kokemusta suunnittelusta.

Toivotamme kaikki uudet osaajat lämpimästi tervetulleiksi iloiseen Rusttetin remmiin!