Nimitys rakennuttamisen tiimissä

Rakennustekniikan asiantuntija Ari Salovaara aloitti rakennuttamisen tiimissämme tammikuussa. Ennen Rusttetille tuloa Ari oli vastaavanlaisessa roolissa korjausrakentamisen parissa viimeiset 8 vuotta. Ydinosaaminen Arilla on kuntoarvioissa, erilaisissa tutkimuksissa ja kartoituksissa, sekä lämpökamerakuvauksissa. Projektinjohdossa ja valvonnassa Ari on myös toiminut urallaan aiemminkin ja odottaa Rusttetilla osaamisen vahvistumista myös näissä tehtävissä. Arin myötä rakennuttamisen tiimimme vahvistuu taas yhdellä uudella, asiakkaitamme paremmin palvelevalla kokonaisuudella, kun saamme arvioinnit ja kartoitukset osaksi omaa palvelutarjoomaamme. 

Rusttetissa Aria viehätti jo ensimmäisessä tapaamisessa välittynyt, kiva ja välitön tunnelma ja omanlaiselta tuntuva kulttuuri. Hän on vakuuttunut viihtyvänsä yhteisössämme mainiosti. Arin työpöydällä on jatkossa pääsääntöisesti projektinjohtoa ja valvontaa, mutta myös muita korjausrakentamisen asiantuntijapalveluita, kuten märkätilakartoituksia ja erilaisia tutkimuksia. ”Aiempi työurani antaa hyvät valmiudet tämän tehtävän hoitamiselle ja koen minulla olevan laajan korjausrakentamisen osaamiseni ansiosta myös paljon annettavaa. Rusttetilla tehdään paljon linjasaneerauksia, joiden parissa olen aikanaan työskennellyt mm. timpurina ja märkätila-asentajana. Rusttetilla työskentelevien ammattilaisten ja aikaisempien kokemusteni myötä uskon osaamiseni vahvistuvan eritoten projektinjohto- ja valvontatehtävissä. Uusi työpaikka Rusttetin kaltaisessa, voimakkaasti kehittyvässä kasvuyrityksessä myös tarjoaa minulle uudenlaisen kokemuksen ja taas hiukan erilaisen tehtävän korjausrakentamisen urallani”, Ari kertoo.

Lahdessa asuvan Arin vapaa-aika kuluu omakotitaloelämää perheen, lemmikkien ja harrastusten parissa viettäen. Kesäisin ohjelmassa on korttelifutista ja luonnossa vaeltamista, talvella vaellusten lisäksi vapaa-aika kuluu myös lasketellen.

Otamme Arin ilolla vastaan Rusttetille!