LINJASANEERAUS VALMISTUI RIVITALOYHTIÖSSÄ

Linjasaneeraus valmistui rivitaloyhtiössä

Pohjois-Helsingissä sijaitseva, vuonna 1972 valmistunut taloyhtiö käsittää kaksi rivitaloa, joissa on yhteensä kuusi asuinhuoneistoa kahdessa tasossa. Kuten monessa tämän ikäisessä talossa, täälläkin märkätilat ja käyttövesiputkisto olivat tulleet käyttöikänsä päähän. Taloyhtiö päätti toteuttaa perinteisen linjasaneerauksen, jonka myötä myös pihan sadevesijärjestelmä pääosin uusittiin ja lähes kaikkien huoneistojen märkätilat saneerattiin. Kohteessa oli muutamia märkätiloja, jotka todettiin aikanaan hyvin tehdyiksi ja jotka yhtiö halusi säilyttää sellaisenaan. Nämä saatiin saneerauksen ohessa pidettyä ennallaan.
 

Suunnittelutoimisto Rusttet vastasi kohteen hankeselvityksestä, toteutussuunnittelusta, valvonnasta ja projektinjohdosta. Tammikuussa alkanut projekti saatiin pienessä taloyhtiössä päätökseen jo kesällä. Tässä kohteessa yhteistyö tilaajan kanssa toimi saumattomasti ja aikatauluissa pysyttiin mm. hallituksen ripeän päätöksenteon ansiosta. Projektin aikana yhtiö esitti toiveitaan ja sai valittavakseen useita erilaisia, tarpeisiinsa sopivia toteutusvaihtoehtoja. Taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja Heimo Hepojärvi on tyytyväinen hyvin sujuneen projektin toteutukseen. ”Toteutussuunnittelu käynnistyi ripeästi, projektijohtaja piti työmaan hallinnassaan ja kaikki valvojat huolehtivat laatutasosta ja kustannusten hallinnasta kiitettävästi. Olemme hyvin tyytyväisiä lopputulokseen ja Suunnittelutoimisto Rusttetin tapaan toimia”.

Jos linjasaneeraus on taloyhtiössäsi ajankohtainen, liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon! Suunnitellaan yhdessä ja joustavasti tarpeisiinne sopiva kokonaisuus.