Linjasaneeraus Lauttasaaressa

Linjasaneeraus Lauttasaaressa

As Oy Maamonlahdentie 5 sijaitsee meren rannassa Helsingin Lauttasaaressa ja käsittää 8 asuinhuoneistoa kahdessa talossa. Molemmissa taloissa on mm. omat uima-altaalliset saunaosastonsa. Lisäksi yhtiön osakkailla on venepaikat kiinteistön laiturissa. Kohteessa on parhaillaan käynnissä linjasaneeraus, johon yhtiö ryhtyi talotekniikan tultua käyttöikänsä päähän. Linjasaneerauksen on määrä valmistua tulevan syksyn aikana. Rusttet vastasi hankkeen toteutussuunnittelusta ja ajantasaisten pohjapiirustusten laatimisesta, sekä uima-altaiden lämmönsiirtimien ja talonvälisten syöttöputkien suunnittelusta sekä rakentamisen ohjauksesta.

Tässä kohteessa kaikkiin asuinhuoneistoihin tehtiin mittavat osakasmuutokset, joiden myötä jokainen osakas sai juuri omien tarpeidensa mukaan räätälöidyn, omannäköisensä toteutuksen. 
Asuinhuoneistojen lisäksi uuden ilmeen saivat myös talojen uima-altaalliset saunaosastot, jotka uusittiin kauttaaltaan vastaamaan paremmin tämän päivän tarpeita.

Saneerauksen ohella myös tasapainotettiin lämpöjohtoverkosto, jotta lämmitys jatkossa toimisi huoneistoissa energiatehokkaasti ja tasaisesti ilman turhaa kulutusta tai ylilämmitystä.

Jos linjasaneeraus tai lämpöverkon säätötyöt ovat yhtiössäsi ajankohtaista, otathan yhteyttä meihin, niin pohditaan yhdessä teille sopivaa ratkaisu!