saneerauksella sadevedet oikeaan paikkaan

Saneerauksella sadevedet oikeaan paikkaan!

As Oy Westendinkallio on vuonna 1981 valmistunut, 23 asuinhuoneiston yhtiö, jossa toteutettiin salaoja- ja hulevesiviemäreiden uudistushanke. Haastavuutta hankkeeseen lisäsi yhtiön kallioisella rinteellä sijaitseva tontti, jonka vuoksi projekti oli hieman tavanomaista haastavampi. Saneeraukseen lähdettiin, kun taloja vasten viettävät maanpinnat olivat vuosien aikana aiheuttaneet kosteusvaurioita mm. yhteen talojen maanalaisista kellareista. Lisäksi osassa maantasaisista huoneistoista havaittiin kapillaarisen nousun aiheuttamia kosteusvaurioita seinärakenteissa. Kuten usein tämän ikäisissä rakennuksissa, yhtiön entiset salaojat olivat puutteelliset ja tämän myötä toimimattomat. 
Salaoja- ja hulevesiviemäreiden uudistushankkeen myötä yhtiön asukkaat saivat mm. huoneistopihoilleen uudet terassit ja 30 vuoden aikana hieman rehevöityneelle yhtiöpihalle uuden, raikkaan ilmeen. Rusttet vastasi korjaussaneerauksen kokonaissuunnittelusta ja lisäksi hankkeessa olivat mukana ulkopuolinen urakoitsija, valvoja ja pihan istutustyöt toteuttanut puutarhuri.

Yhtiö oli erittäin tyytyväinen saneerauksen lopputulokseen, sekä projektin läpivientiin ja tehokkaaseen yhteistyöhön projektin muiden toimijoiden kanssa. Saimme osakkailta vuolaat kiitokset onnistuneesta suunnittelusta, ja eritysesti pihan uusiin kiviaitoihin oltiin hyvin ihastuneita. 

 Jos salaojat, sekä sade- ja hulevesiviemäröinnit aiheuttavat yhtiössäsi päänvaivaa, olethan yhteydessä meihin, niin pohditaan yhdessä teille sopiva korjausratkaisu.